Julkisivuremontti

Julkisivuremontti Mikkelissä ja muualla Etelä-Savossa

Julkisivuremontti on linjasaneerauksen ohella toinen isoimmista remonteista, jota taloyhtiössä suoritetaan. Otavan Maalaustyö Oy:n kanssa julkisivuremontti sujuu moitteettomasti ja työn jälki on kestävää ja laadukasta. Toimimme laajalti Mikkelin ja muun Etelä-Savon seudulla. Soita ja kysy tarjousta julkisivuremontista!

Mitä julkisivuremontti käsittää?

Julkisivuremontti voi olla koko julkisivun kattava (seinäpinta, ikkunat, parvekkeet) tai vaihtoehtoisesti voidaan keskittyä esimerkiksi vain parvekkeiden uusintaan. Useimmiten kaikki kuitenkin kannattaa tehdä kerralla. Yksinkertaisimmillaan julkisivuremontti voi olla vain julkisivun maalaus, joka tuo uutta ilmettä koko rakennukselle. Julkisivuremontin kesto voi vaihdella parista viikosta kuukausiin riippuen työn määrästä.

Miksi julkisivuremontti on tarpeellinen?

Julkisivu suojaa rakennusta sään ja ajan aiheuttamilta kulumilta. Uusi, korjattu julkisivu on paitsi hyödyllinen, myös vetovoimatekijä: se parantaa koko talon yleisilmettä ja vaikuttaa siten myönteisesti taloyhtiön asuntojen arvon kehitykseen. Uusi julkisivu myös parantaa rakennuksen energiatehokkuutta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Otavan Maalaustyö Oy suorittaa julkisivuremontin ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin taloyhtiösi tilanteesta!

Yhteystietomme löytyvät täältä »