Timanttiporaus ja -sahaus

Timanttiporaus ja -sahaus Mikkelin ja muun Etelä-Savon seudulla

Otavan Maalaustyöt Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvat myös timanttiporaus ja timanttisahaus. Teemme timanttityöt vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella koko Mikkelin ja muun Etelä-Savon seudulla. Soita ja kysy tarkempia tietoja tai pyydä tarjous!


Timanttiporaus

Timanttiporausta käytetään silloin, kun halutaan porata reikiä esim. betoniseen lattiaan, seinään tai kattoon. Timanttiporaus soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneeraukseen, koska se ei aiheuta pölyä eikä häiritsevää runkomelua. Menetelmän pölyttömyyden ja ”hiljaisuuden” vuoksi esim. taloyhtiön asukkaat eivät häiriinny ja liikeyrityksessä toimintaa ei välttämättä tarvitse keskeyttää lainkaan. Nykyaikainen ja turvallinen kalustomme takaa siistin lopputuloksen.


Timanttisahaus

Timanttisahaus mahdollistaa erilaisten kiviainesten leikkauksen siististi ja pölyttömästi. Timanttisahauksella voidaan työstää esimerkiksi betonia, tiiltä, luonnonkiveä tai muita kovia materiaaleja, ja se on erinomainen vaihtoehto piikkaukselle. Timanttisahausta voidaan hyödyntää niin remontoidessa vanhaa kuin rakentaessa uuttakin. Timanttisahalla voidaan sahata esimerkiksi ikkuna- ja oviaukkoja. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »