Toimintaperiaatteemme

Otavan Maalaustyö Oy noudattaa seuraavia toimintaperiaatteita:

  1. Ilmainen arviointi - Arviointi ei sido sinua vielä mihinkään, vaan arvioimme kohteen ja teemme sinulle tarjouksen.

  2. Kilpailukykyinen ja reilu tarjous - Teemme sinulle kilpailukykyisen ja reilun tarjouksen arviointikäynnin pohjalta. Pyrimme aina neuvottelemaan tarjouksen vastaamaan mahdollisimman hyvin tarpeitasi, toiveitasi ja budjettiasi.

  3. Kirjallinen sopimus - Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, laitamme mustaa valkoiselle. Kirjallisesta sopimuksesta tehdään kappaleet kummallekin osapuolelle.

  4. Laadukas, kotimainen työnjälki - Haluamme tarjota vain parasta. Teemme sovitut työt huolellisesti ja suomalaisia lakeja, käytäntöjä ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Vastaamme työstämme.

  5. Asiakkaan arviointi - Kun työ on valmis, pääset arvioimaan lopputuloksen. Tarvittaessa korjaamme tai viimeistelemme mahdollisesti esiin tulleet epäkohdat tai puutteet. Pidemmissä projekteissa pidämme sinua mielellämme ajan tasalla useammin, ja halutessasi voimme sopia arviointikäynnistä myös projektin keskivaiheilla.

  6. Loppusiivous - Kun työ on valmis, suoritamme huolellisen loppusiivouksen. Pyrimme jättämään kohteen yhtä siistiin, ellei jopa siistimpään, kuntoon kuin aloittaessa.

  7. Jälkitarkastus - Maksimaalisen asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi teemme jälkitarkastuksen vielä projektin valmistumisen jälkeenkin. Mikäli jokin asia on jäänyt huomaamatta, hoidamme sen kuntoon.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – ota yhteyttä ammattilaiseen!

Otavan Maalaustyö palvelee sinua monipuolisesti erilaisissa remontointi-, maalaus- ja korjaustöissä Mikkelissä ja muualla Etelä-Savossa. Tutustu kaikkiin palveluihimme sivuillamme!

Ja ota yhteyttä »